Serveis Socials

Els serveis socials bàsics són el primer nivell del sistema públic de serveis socials i la garantia de més proximitat als usuaris i als àmbits familiar i social.

Comprèn:

a. Servei bàsic d’atenció social: Els serveis socials bàsics s'organitzen territorialment i estan dotats d'un equip multidisciplinari que tenen com a funció principal detectar les situacions de necessitat personal, familiar i comunitària en llur àmbit territorial i oferir informació, orientació i assessorament a les persones amb relació als drets i els recursos socials i a les actuacions socials a què poden tenir accés.

b. Servei d’ajuda a domicili: conjunt organitzat i coordinat d’accions que es realitzen bàsicament a la llar de la persona dirigides a proporcionar atencions personals, ajuda a la llar i suport social a aquelles persones o famílies amb manca d’autonomia personal.

c. Servei de teleassistència domiciliària: servei d’alarma a través del telèfon adreçat a persones amb dependència o disminució.

Quant costa?

El servei bàsic d'atenció social és gratuït - El servei d'ajuda a domicili i teleassistència està subjecte a copagament en funció dels ingressos de la persona sol·licitant. 

Treballadora Social

Plaça de la Vila, 1 - 08455 Vilalba Sasserra - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 410 383
Fax: 938 411 535
Horari:  
Dimecres de 10h a 12h (Amb cita prèvia)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:21