Projectes singulars per a joves de 16-29 anys

Dimecres, 9 de de febrer de 2022 a les 00:00

La Fundació Universitària Martí L'humà he engegat un projecte singular en el qual estan buscant joves que puguin estar interessats en realitzar-lo. El programa està subvencionat, per tant es completament Gratuït. L’objectiu del programa és reforçar l’ocupabilitat de les persones joves (16-29 anys) no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil.

Aquest programa consisteix en realitzar iniciar una trajectòria professional sòlida i formar-se en continguts especialitzats, com la logística, comerç o sociosanitari. També ofereix una orientació laboral i acadèmica. 

Per assolir els objectius, desenvoluparan una primera fase de coneixement del mercat, (es realitzarà a les Franqueses), una segona fase de formació específica i pràctiques laborals (es realitzarà a Granollers) i una tercera fase d’acompanyament a la inserció (també es realitzarà a les Franqueses). 

Quan acabin el programa obtindran un certificat de professionalitat amb el qual els ajudaran a buscar feina o a seguir amb els estudis. 

Horari:  Variable, segons calendari, en sessions grupals i individuals. 

Inici: Febrer/ Març 2022

Lloc: Mordered centre de Formació (Granollers) i Can Font (Les Franqueses del Vallès).

Horari:  El programa es realitza en horari de matí i/o tarda en sessions pactades i implica un acompanyament i tutorització en la realització del full de ruta personal fins el 31 d’octubre de 2022 

Les inscripcions al programa haurien de ser durant aquest mes de febrer ja que comencen al Març. Però si els hi queden places disponibles també es podrà realitzar durant el mes de març. 

 

Darrera actualització: 09.02.2022 | 10:14