Kit Digital per a les empreses

Dijous, 10 de març de 2022 a les 00:00

El programa Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya finançada per la Unió Europea té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals amb la finalitat de millorar la competitivitat de les petites empreses, microempreses i empreses d'una sola persona.

Això els facilitarà un progrés significatiu en els seus nivells de maduresa digital i els permetrà avançar en la digitalització d'àrees clau com presencia en internet, venda electrònica, gestió de clients i proveïdors, oficina digita, gestió i automatització de processos i ciberseguretat, mitjançant la subvenció de solucions de digitalització oferides pels agents digitalitzadors adherits al programa.

Aquest programa beneficia a les empreses del territori nacional que busquin digitalitzar-se i tinguin entre 0 i menys de 50 treballadors entre altres requisits.

La primera convocatòria del Programa s'iniciarà el dia 15 de març pel primer segment, empreses d'entre 10 i 50 treballadors, la segona convocatòria serà pel segment d'entre 3 i 9, i una tercera pel segment de menys de 3 treballadors.

 

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:22