Rodatge d'un programa de Talent Show a Vilalba

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 00.00 h

El dissabte 18 de gener dins el programa de la Festa Major de Vilalba Sasserra es rodarà un programa de Talent Show a les 10 de la nit.

"AQUÍ HAY TALENTO" és un "talent show" en el qual poden participar tots els habitants del poble i veïns propers, és un espectacle musical d'entreteniment on podreu mostrar el vostre talent als veïns en directe i a la resta del món a través d'internet.

El càsting es farà a la plaça de la Vila a les 11 del matí, per poder participar-hi us heu d'inscriure prèviament a través de https://www.aquihaytalento.com/castings

​El presentador serà el famós Poty Castillo.

REQUISITS PER PARTICIPAR

1. Poden participar artistes de qualsevol edat (els menors han d'anar acompanyats dels seus pares i comptar amb el seu consentiment).

2. Busquen solistes o formacions de més d'una persona (duos, trios, corals....)

3. Els aspirants han de portar preparats 3 temes d'estils i cantants diferents que hauran d'interpretar a cappella.

4. Als que superin el càsting se'ls oferirà un ampli catàleg de bases musicals per la seva actuació a la gala. A l'inscriure's hauran d'escollir 3 i serà la direcció de l'esdeveniment la que decidirà quines interpretarà en el concurs.

5. Si ho desitgen, els participants poden portar les seves pròpies bases musicals (en un Pendrive en format WAV) o interpretar la música ells mateixos (sempre que sigui un instrument que no tingui requisits tècnics especials.)

(La duració dels temes a d'estar entre els 2' i els 2′ 30″)

6. Aquells artistes que superin el càsting hauran d'estar disponibles per participar en els assaigs la tarda prèvia a la gala.

Darrera actualització: 15.01.2020 | 12:24