7a Traïl 30passes

Diumenge, 25 de febrer de 2018 de 09.00 h a 14.00 h

El diumenge 25 de febrer l'Ajuntament i el club esportiu VilalBikeRun organitzen una nova edició de la Trail Trentapasses, és una cursa de muntanya amb dos recorreguts un de 16km i un de 8km, els dos recorreguts transcorren pels nostres boscos i dins el Parc Natural del Montnegre Corredor, transcorren la major part per corriols. Consta de 3 avituallaments amb sòlids i líquids. El recorregut de 8km és apte pels que s'inicien en aquest esport. Hi haurà premi als tres primers classificats masculins i femenins dels dos recorreguts. 

La sortida serà a les 9 del matí a la plaça de l'Església. De 8h a 9h s'entregaran dorsals i es faran les inscripcions del mateix dia si queden places. L'arribada és al mateix lloc que la sortida, on s'oferirà als participants esmorzar (entrepà de botifarra i beguda), un obsequi i servei de dutxes. Servei preventiu d'ambulància. A la plaça tindrem un rocodrom inflable que ens ha cedit la Diputació de Barcelona per als nens i nenes. 

L'obsequi serà una camiseta tècnica i alhora d'apuntar-vos heu d'indicar la vostre talla (tenim desde la talla 4 fins a la talla 3XL), les inscripcions es fan a la pàgina web de runedia, també hi podeu accedir a través de l'enllaç ubicat a l'esquerra d'aquesta pàgina. 

 

Quin cost té:

12 € anticipat o 15 € el mateix dia

Darrera actualització: 19.02.2018 | 13:18