FESTA DE L'ESPORT

Del 2 al 3 de juny de 2018 a les 09.00 h

El cap de setmana del 2 i del 3 de juny no tens excusa per quedar-te a casa vine a celebrar la Festa de l'Esport, amb un munt d'activitats per a tothom. 

 

Dissabte

De les 9 del matí a la 1 del migdia el club de futbol sala de Vilalba organitza un TORNEIG DE FUTBOL SALA entre clubs al camp de futbol sala, categories pre-benjamí, benjamí i aleví.

Hi haurà servei de bar amb venda d'entrepans i begudes, també tindrem un inflable pels nens (jugadors i públic).

A les 9 del vespre el club organitza una BOTIFARRADA I LA 5a CAMINADA NOCTURNA. Venda de tiquets a l'Ajuntament i als entrenadors del club. 

El tiquet inclou: Entrepà de botifarra, beguda, postres, obsequi participació caminada i avituallament. Preu: 10€ (places limitades)

 

Diumenge

A partir de les 10 del matí activitats dirigides per a totes les edats:

A les 10 del matí ENTRENAMENTS FUNCIONALS a càrrec de la Mireia Garcia, que ens oferirà un entrenament funcional, una activitat física d'impacte de mitja-alta intensitat (no recomenable per a persones amb patologies físiques o cardiovasculars).

A les 11 del matí ZUMBA vine a moure el cos amb una classe de zumba impartida pel Vilalbenc Alex Paleo

A les 12 del migdia MASTER CLAS DEFENSA PERSONAL el Daniel Vigara 3 DAN JIU-JITSU junt amb els seus alumnes vindran a fer una classe de defensa personal. Instructor defensa personal Therien Jiu-Jitsu Llinars

A la 1 del migdia HIPOPRESIUS + HIT la Roberta Biasiotto ens farà una classe d'hipopresius i una petita demostració de HIT (entrenament d'alta intansitat)

Tindrem a la venda tiquets esmorzar + samarreta = 5€ (samarretes limitades)

Durant el matí hi haurà una petita zona de Trial a la Plaça de l'Església pels nens que vulguin probar el Trial. Hi hauran bicicletes perquè els nens ho puguin probar

Darrera actualització: 28.05.2018 | 11:07