Comunicat de l'Ajuntament amb relació al Coronavirus

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Vilalba Sasserra, atesa l’activació en fase d’alerta del Pla d’actuació del PROCICAT, ha adoptat una sèrie de mesures preventives:

  • Seguir les directrius adoptades per la Generalitat de Catalunya en tot moment.

 

  • El Futbol Sala Vilalba Sasserra suspèn els entrenaments i partits, seguint les indicacions i recomanacions de la FCF_CAT, Ucecat i RFEF, entre altres, per la prevenció, des d’avui dia 12 i per un període mínim de 15 dies.

 

  • La 9a Trail 30Passes prevista pel proper 29 de Març resta a l’espera de l’evolució de les recomanacions de la Generalitat de Catalunya pels esdeveniments esportius en quedar fora del període de 15 dies.

 

  • La resta d’activitats esportives i culturals que es realitzen en edificis municipals al ser d’una afluència molt per sota d’un terç dels aforaments, la seva realització es deixa a la decisió  dels responsables de les activitats.

 

El Departament de Salut realitza actualitzacions contínues de documents on s’especifica les recomanacions relacionades amb:  protecció individual de la població, centres de treball i Instruccions per realitzar l’aïllament.

Les podeu consultar:

Canal salut

http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici/

 

El pla d’actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc (abans nomenat Procicat procediment de pandèmies) de protecció civil de la Generalitat,  estableix els mecanismes per garantir els serveis bàsics i essencials per a la població, per tant, aquest pla no estableix mesures sanitàries, sinó de garantia de serveis.

 

Podeu consultar-lo aquí:  https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/plans_de_proteccio_civil/plans_de_proteccio_civil_a_catalunya/plans-territorials/procicat-pla-dactuacio-per-pandemies/

Darrera actualització: 12.03.2020 | 14:27