CURS DE FOTOGRAFIA a VILALBA SASSERRA

Dimarts, 3 de de maig de 2022 a les 00:00

CURS DE FOTOGRAFIA a VILALBA SASSERRA

El curset està dirigit a aquelles persones interessades en l’aprenentatge del funcionament de la seva càmera fotogràfica i en les tècniques bàsiques de fotografia.

Els diferents tipus de càmeres, diferents maneres de treballar, sensibilitat, profunditat de camp, la relació diafragma-obturador i la varietat d’objectius (distàncies focals), que tenim al nostre abast són algunes de les coses que aprendràs en aquest curs.

Els elements comuns que podem trobar en totes les càmeres i les diferents disciplines fotogràfiques, fent un breu repàs de la història de la fotografia, grans mestres i les noves tendències. Tot això, acompanyat de pràctiques (carrer) per desenvolupar els temes tractats en la teoria que s’imparteix a les classes durant les diferents sessions que conforma el curset.

Cal portar la càmera reflex digital.

Temari:

  • La teva càmera : Aprenentage. Configuració i menús.
  • Òptiques, sensors i targetes de memoria.
  • La llum. ISO. Valors d’exposició. Diafragma i Velocitat d’obturació.
  • Profunditat de Camp.
  • Congelació d’imatges i moviment.

 

Dates del curset :  del 12 de maig al 30 de juny de 2022

Horari : Els Dijous de 18 a 20 hores

Lloc : Centre Civic de Vilalba Sasserra

Preu del curset : 80 €uros.

Vicente Zambrano

Fotògraf professional des de 1984 i professor de fotografia des de 1995. Actualment és fotògraf de protocol del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i professor de fotografia de la Universitat de Disseny i Enginyeria ELISAVA de Barcelona des de el curs 1999-2000.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 12:36