Dia internacional contra la Violència Masclista

Divendres, 25 de de novembre de 2016 a les 10:55

El 25 de Novembre se celebra el dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, per manifestar socialment el rebuig vers les violències masclistes.

A nivell institucional representa un espai per reconèixer el compromís de les administracions públiques de treballar per la seva eradicació i d'incloure la seva lluita com una prioritat en les agendes polítiques.

Des de fa anys les Institucions públiques, tant autonòmiques com locals, desenvolupen un seguit d'activitats de sensibilització en el marc d'aquesta commemoració. Aquestes accions resulten clau per treballar la prevenció de la violència masclista i per tant incidir en la cultura i l'imaginari col•lectiu. I en especial, en el missatge que estan rebent les noves generacions a través dels mitjans de comunicació, educatius, culturals, i altres agents socialitzadors. Així ho reconeix tant la nostra legislació estatal com autonòmica i també ho emmarca el Conveni d'Estambul del Consell d'Europa del 2011.

En el marc del 25 de novembre, l'Ajuntament de Vilalba Sasserra organitza un acte diumenge a la tarda amb un taller de mandales per a nens. 

Darrera actualització: 14.12.2016 | 11:58