Viver d'empreses a Cardedeu

Dijous, 16 de novembre de 2017 a les 00:00

Al Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu disposen de despatxos lliures i busquen empreses de nova creació per poder començar el camí amb nosaltres i el nostre suport.

S'adjunta el programa d’activitats del segon semestre de 2017.

EL CSETC ofereix despatxos i serveis de suport durant els primers anys de vida per a empreses de nova creació

Les noves empreses gaudiran de preus subvencionables de fins al 30% en el lloguer d'oficines.

El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) disposa d'un viver d'empreses en el qual ofereix despatxos amb serveis avançats durant els tres primers anys de vida de les empreses que s'hi allotgin.

Aquest viver d'empreses afavoreix un entorn de cooperació empresarial i facilita la transferència de coneixement entre les empreses allotjades. A més, el CSETC posa a disposició de les empreses una sala de videoconferències, 50MB de connexió amb fibra òptica, una sala polivalent i de formació amb capacitat per a 40 persones, i un jardí per presentacions i esdeveniments. Hi ha diversos despatxos disponibles, d'entre 8m² i 15m², i a partir de 125 euros mensuals.

Actualment està obert el termini de sol·licitud d'allotjament, i s'estudiaran els casos per ordre de sol·licitud. Les persones emprenedores interessades en allotjar-se al viver i presentar sol·licitud, primer cal que concretin una entrevista a través de correu electrònic info@csetc.cat o trucant al 93 844 43 02.

Darrera actualització: 16.11.2017 | 13:28