VIU LA PRIMAVERA

Dimecres, 4 d'abril de 2018 a les 00:00

Vilalba Sasserra inicia la campanya de primavera amb l'ajardinament de la plaça dels til·lers i la plantació de flors a tot el municipi i volem animar als veïns i veïnes a engalanar els seus balcons amb flors i plantes de temporada, per contribuir a l'embelliment dels carrers del poble. 

Us recordem que el nostre municipi està adherit a la plataforma Viles Florides. 

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta verda. Pel moviment l’ornamentació va més enllà de propiciar espais agradables i treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu del jardins i parcs urbans.

Es realitzarà un concurs de l'espai privat més florit, les persones que volguin participar s'han d'inscriure presencialment o trucant a les oficines de l'Ajuntament. El concurs es realitzarà durant el més d'abril. El premi consisteix en un "kit de jardineria". El guanyador es publicarà a la web i a les xarxes socials el dia 30 d'abril. 

Us animem a tots a participar!!!  

Darrera actualització: 04.04.2018 | 10:48