S'ha contractat un peó de jardineria

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 00:00

S'ha signat un conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per participar en el projecte anomenat programa Treball i Formació, amb el qual s'ha contractat a un peó de jardineria durant 6 mesos i que ha començat a treballar el dia 1 de febrer. Durant aquests mesos farà feines de jardineria al nostre municipi.

Aquest programa està adreçat a persones en situació d’atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi preferentment majors de 45 anys, persones en situació d'atur beneficiaries de la renda mínima d’inserció, i dones en situació d'atur. Resolució TSF/2162/2017, d'1 de setembre regualt per l'Ordre TSF/296/2016, de 2 de novembre.

Els participants estan contractats a jornada completa pel Consell Comarcal per dur a terme actuacions de caràcter públic i interès social amb un contracte de 6 o 12 mesos de durada en funció de la convocatòria.

Alhora les persones contractades rebran entre 90 a 120 hores de formació dins de la seva jornada laboral en els cas del col·lectiu de persones més grans de 45 anys i 30 hores de formació en el cas de les persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció amb la finalitat de millorar la seva capacitació per retornar al mercat laboral. 

Darrera actualització: 11.12.2019 | 12:43