Nou servei de cita prèvia a les Oficines de recapatació ORGT

Dimarts, 26 de febrer de 2019 a les 00:00

El proper dia 1 de març, l'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans en les oficines de gestió tributària, s’ha decidit establir de forma obligatòria, el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.


Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les seves oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any, el que significa un servei total als contribuents amb caràcter de disponibilitat 24x7x365.

Podeu consultar a la Seu electrònica de l’ORGT https://orgt.cat/normes, la resolució de la Gerència d’aquest organisme que habilita aquest nou servei al ciutadà.

Accés directe al web de la ORGT per realitzar el tràmit de petició de cita prèvia a les oficines d'aquest organisme orgt.cat/cites

Darrera actualització: 26.02.2019 | 13:49