Nou comunicat de l'Ajuntament en relació amb el Coronavirus

Divendres, 13 de març de 2020 a les 00:00

Comunicat de l’Ajuntament de Vilalba Sasserra en relació amb la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2

 

L’Ajuntament de Vilalba Sasserra, atesa l’activació d’Emergencia-1 del PROCICAT adopta les mesures següents:

  • Seguir les directrius adoptades per la Generalitat de Catalunya en tot moment.

 

  • El Futbol Sala Vilalba Sasserra suspèn els entrenaments i partits, seguint les indicacions i recomanacions de la FCF_CAT, Ucecat i RFEF, entre altres, per la prevenció, des d’avui dia 12 i per un període mínim de 15 dies.

 

  • Segons la RESOLUCIÓ SLT/720/2020 del 13 de març del departament de Salut

 

  1. Tancar el centre cívic i l’ateneu Vilalbenc a totes les activitats.

 

  1. Respecte de les activitats relacionades amb els mercats d'abastament de productes frescos a l'aire lliure, mentre no hi hagi una indicació expressa que digui el contrari, cal que es garanteixi la seva continuïtat, amb el benentès que hauran de complir la resolució SLT/704/2020, d’11 de març, pel qual s'adopten mesures de distanciament social en relació amb els esdeveniments multitudinaris.

 

  • Limitar l’atenció presencial a l’ajuntament als tràmits urgents i estrictament necessaris, mantenint una distància mínima de 1,5 metres de distància amb el personal.

Es poden fer les consultes via telèfon (938410383), via mail ( vilalba@diba.cat) i els tràmits mitjançant la web (http://www.vilalbasasserra.cat/serveis-i-tramits/tramits-i-gestions/)

 

El Departament de Salut realitza actualitzacions contínues de documents on s’especifica les recomanacions relacionades amb:  protecció individual de la població, centres de treball i Instruccions per realitzar l’aïllament.

Les podeu consultar:

Canal salut:   http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici/

 

El pla d’actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc (abans nomenat Procicat procediment de pandèmies) de protecció civil de la Generalitat,  estableix els mecanismes per garantir els serveis bàsics i essencials per a la població, per tant, aquest pla no estableix mesures sanitàries, sinó de garantia de serveis.

 

Podeu consultar-lo aquí:  https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/plans_de_proteccio_civil/plans_de_proteccio_civil_a_catalunya/plans-territorials/procicat-pla-dactuacio-per-pandemies/

Darrera actualització: 13.03.2020 | 11:44