CANVI D'HORARI I DE VISITA DEL BIBLIOBÚS

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 00:00

En aplicació de la Resolució SLT 2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, s’han reestructurat de nou els horaris de servei dels bibliobusos per tal que aquests visitin un únic municipi al dia.

Degut a això hi ha un canvi de calendari i al nostre municipi aquest mes de novembre només vindran el dia 18 de novembre de 16h a 18h.

 

Faqs

Quins serveis oferim?

El préstec i la devolució de documents, el préstec interbibliotecari, la informació bibliogràfica i la informació general. Assessorament i prescripció literàries, recomanem lectures i pel·lícules per a petits i grans

 

Com els oferim?

Es prioritzarà el servei a l’exterior del vehicle com s’ha fet fins ara, tanmateix si les condicions meteorològiques ho requereixen, el servei es prestarà a l’interior del vehicle, i es permetrà l’accés simultani d’un usuari o unitat familiar seguint les mesures higièniques vigents.

 

Que et demanem ?

Quan vingues al bibliobús és imprescindible l’ús de la mascareta, mantenir la distància de seguretat i la neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic

T’aconsellem que demanis amb antel·lació els documents que t’interessen per mitjà del formulari Connecta o el correu electrònic (b.motnegre@diba.cat) , així els tindrem preparats quan vinguis, i si no saps que vols et podem proposar lectures.

 

Com pots consultar quins documents tenim ?

Des del telèfon intel·ligent

o amb l’APP Bibliotequesxbm

Des de l’ordinador: Biblioteca Virtual

https://bibliotecavirtual.diba.cat/

Des d'ambdues plataformes es pot cercar al catàleg, accedir a l’espai personal des d’on podràs veure els teus préstecs, fer renovacions, sol·licitar documents del nostre fons. Si busques "Bibliobús Montnegre" també podràs consultar els nostres horaris i moltes més coses: https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobus-Montnegre

 

Com pots consultar les últimes novetats?

Accedeix a https://bibliotecavirtual.diba.cat/novetats busca el Bibliobús Montnegre al desplegable. Setmanalment anem afegint coses, sigues dels primers en reservar-les 😉. També publiquem les novetats a les xarxes socials.

Si tens alguna pregunta més? Envia’ns un correu electrònic (b.motnegre@diba.cat) o truca’ns 636 495 664.

Darrera actualització: 04.11.2020 | 09:21