8é Webinar: La gestió del temps al municipi. La reforma horària com a oportunitat per afrontar la COVID

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 14:00

La Comunitat de Municipis del Baix Montseny - entre els quals participa l´Ajuntament de Llinars del Vallès  –seguim amb el cicle de webinars empresarials, sota el lema Reactivem el Baix Montseny. 

El cicle té per objectiu la programació d'un seguit de webinars adreçats a les empreses, d'acord amb les necessitats que ens va expressant el teixit socioeconòmic.

Aquestes accions s'emmarquen dins el Pla estratègic del Baix Montseny i donen continuïtat a l'Àgora empresarial, inaugurada el passat novembre de 2019 i que va suposar l'inici d'un treball conjunt amb l'empresariat del territori.

Amb la continuació del  cicle realitzarem el 8é Webinar: La gestió del temps al municipi. La reforma horària com a oportunitat per afrontar la COVID us deixo tota la informació a sota i adjunto el cartell. 

Per tenir més informació i per realitzar la inscripció en el cas que us pugui interessar, us podeu dirigir aquests links: 

 Informació del webinar:

 Webinar: La gestió del temps al municipi. La reforma horària com a oportunitat per afrontar la COVID

  Per a més informació o qualsevol dubte em podeu escriure el c.molina@llinarsdelvalles.cat o em podeu trucar el 681221965.

 Us animem a participar!!

Darrera actualització: 28.09.2020 | 14:22